Katarina Grujić posvađala se sa ocem zbog venčanja sa Markom Gobeljićem!

Katarina Grujić posvađala se sa svojim ocem Grujom zbog venčanja sa Markom Gobeljićem!


– Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je svo vreme ćutao, nije želeo da se meša u raspravu oca i ćerke, a i Kaćinoj majci je bilo neprijatno zbog cele situacije. On objašnjava da se Kaća mnogo naljutila na oca što se meša u organizaciju njenog venčanja.

Prvo porođaj, pa svadba

Kaća želi da svadba bude tek za godinu dana zato što hoće prvo da se porodi, pa tek onda da pravi veselje. Pevačica i dalje ne želi javno da prizna da je u drugom stanju, ali je sve planove prilagodila bebi. Grujićeva je nedavno izjavila da se ne plaši da će joj trudnoća uticati na karijeru.

– Ako se udam i rodim dete, posle devet godina karijere, uvek mogu da se vratim na scenu. Naravno, neću napustiti pevanje – rekla je ona.

Sagovornik Informera kaže da Kaća želi na svadbu da pozove 500 zvanica i da ih ugosti u jednom luksuznom restoranu na Senjaku.

– Venčanje će biti sledećeg juna, i to nekog radnog dana jer njene kolege pevaju vikendom, a Markove igraju utakmice. Gobelja je prepustio njoj da odlučuje oko svih detalja. Njega, kao i većinu muškaraca, ne zanima koje boje će biti stolnjaci, sveće, cveće, dekoracija. Bitno mu je samo da muzika bude dobra, a pošto će na žurci biti mnogo pevača, ta želja mu je ostvarena.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar